Kronoparken Hill byter namn till Campus Hills!

Logga för studentboende Campus Hills i Karlstad.

I vårt arbete med att skapa en trygg, snygg och ren boendemiljö för Karlstads studenter byter vi nu namn till Campus Hills. Som en självklar del av universitetsområdet vill vi bidra med ett genuint engagemang till den gemenskap och samhörighet som är kärnan i det pulserande studentlivet. För att uppnå vår vision om att erbjuda ett bekymmersfritt studentliv jobbar vi ständigt med att bli mer tillgängliga. Därför hittar ni Campus Hills nu både på Instagram och Facebook, såväl som på vår nya hemsida. Gå till campushills.se för att läsa mer!

Share:

More Posts

Tidningsartikel om Byggstart För Brf Lillhagsparken I Göteborg!

Byggstart för Brf Lillhagsparken i Göteborg!

 Vi är en av fem fastighetsutvecklare i Göteborg som blivit utvalda för ”Exploatörsmedverkan i detaljplaner” Samt länk till artikeln på: https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/kommunens-experiment-l%C3%A5ta-byggbolagen-planera-sina-egna-projekt-1.15359881

Lägenheter skapade av Wood & Hill.

Wood & Hill Summit – 3 AB

Angående skriftligt förfarande för obligationslån Wood & Hill Summit-3 AB med ISIN SE0014583514. Den 16 oktober 2020 initierade Intertrust (Sweden) AB på uppdrag av Emittenten

En naturskön exteriörbild som visar Stadsgården omgiven av frodig grönska. Skapat av Wood & Hill, smälter bostadsområdet harmoniskt in i den omgivande naturen.

Byggstart för Halmstads nya stadsdel

Nu byggstartar vi vårt gemensamma projekt i Halmstad med AF Gruppen Sverige som byggs av AF Bygg Göteborg AB. Centralt i Halmstad nära skolor. Fantastiskt fina bostadsrätter.

Kontakta oss!