Hyresrätter i egen förvaltning

390 hyresrätter i egen förvaltning.

Wood & Hill ägs och drivs av väletablerade entreprenörer med bakgrund i bland annat fastighetsbranschen och bankvärlden. Tillsammans har vi lång och gedigen erfarenhet av bostadsutveckling, investeringar och finansiering.

Våra projektledare har lång erfarenhet och driver hela process från markfrågor till överlämnande till kunden vid inflyttning. Våra projekt finns i städer med tillväxt och i bra lägen. Varje projekt är för oss unikt och vi har fullt fokus på dess utveckling från markköp till dess våra kunder flyttar in.

Gångväg mellan husen i Campus Hills, hyresrätter i egen förvaltning av Wood & Hill.

Samarbeten med långsiktigt perspektiv

Wood & Hill engagerar sig i projekt inriktade på såväl bostadsrätter som hyresrätter. Vi bidrar med erfarenhet, finansiell rådgivning och ett brett nätverk av väletablerade affärskontakter. Våra samarbeten bygger genomgående på ett aktivt partnerskap, karakteriserat av ömsesidigt förtroende och långsiktigt engagemang.

Våra projekt inom 
hyresrätter.

Wood & Hill har en stor bredd inom bostäder. I attraktiva lägen och med kvalificerad projektledning under hela projekttiden.

Kommande

Pågående

Under egen förvaltning

Vintergatan
184 hyresrätter på Campus Hills, Karlstad.
Kvintettgatan
206 hyresrätter på Campus Hills, Karlstad

Fastighetsutveckling

Solen kastar sina strålar över den vackra innergården på Stadsgården, skapad av Wood & Hill för att vara en fridfull oas mitt i stadens puls. En harmonisk blandning av naturliga element och modern arkitektur ger en känsla av lugn och balans i denna välkomnande utomhusmiljö på Stadsgården.

Bostadsrätter

Ca 900 bostadsrätter genomförda.

Barn leker glatt framför en badtunna på Wood & Hills anläggning

Omvandling

Nya användningsområden för befintliga kommersiella fastigheter.