Omvandling

Nya användningsområden för kommersiella fastigheter.

Att utveckla våra fastigheter innebär för oss att vi förädlar och optimerar våra objekt över tid. Allt för att passa våra hyresgäster, marknaden och miljön. Vi vill ha ett hållbart ägande över tid.

Våra projektledare har lång erfarenhet och driver hela processen från ritning och färdig anpassning. Våra projekt finns i städer med tillväxt och i bra lägen. Varje projekt är för oss unikt och vi har fullt fokus på dess utveckling från idé till dess våra kunder flyttar in.

Lotsberget - ett modernt lägenhetshus som erbjuder en idyllisk plats att bo med enastående naturskön utsikt över sjön och dess omgivningar. Stora fönster ger gott om naturligt ljus och möjlighet att njuta av den magnifika naturen från insidan av hemmet.

Kontakta oss om du har en fastighet som behöver utvecklas!

Fastighetsutveckling

Solen kastar sina strålar över den vackra innergården på Stadsgården, skapad av Wood & Hill för att vara en fridfull oas mitt i stadens puls. En harmonisk blandning av naturliga element och modern arkitektur ger en känsla av lugn och balans i denna välkomnande utomhusmiljö på Stadsgården.

Hyresrätter i egen förvaltning

400 hyresrätter till egen förvaltning i produktion.
Barn leker glatt framför en badtunna på Wood & Hills anläggning

Bostadsrätter & äganderätter

Vi investerar i nybyggnadsprojekt med god utvecklingspotential.