BRF Ekekullen i Lillhagsparken lanserar ny hemsida

En sommardag på gatan utanför ett av husen i Brf Ekekullen i Lillhagsparken. Uteplatserna och de välskötta fasaderna syns tydligt, omgivna av grönska.

Idag öppnar BRF Ekekullen i Lillhagsparken upp sin nya hemsida, vilket markerar en viktig milstolpe för projektet. Med sina prisvärda och trivsamma bostäder i en grön parkmiljö nära stan, erbjuder Ekekullen en unik boendemöjlighet i Hisings Backa på Norra Hisingen.

Ensam ägare och entreprenör

Wood and Hill är ensam ägare av projektet, som omfattar 36 nybyggda bostadsrätter. Entreprenör är Bergman & Höök.

Områdets vision och framtid

Lillhagsparken, där BRF Ekekullen ligger, har en tydlig vision: att erbjuda ett levande bostads- och verksamhetsområde i en kulturhistorisk parkmiljö. Visionen inkluderar att ta tillvara och utveckla parkens unika karaktär samtidigt som området öppnas upp för fler människor och bostäder.

Naturområdena runt Lillhagsparken är en stor tillgång och ska bevaras och förstärkas. Samtidigt planeras nya parkområden och en ny lekplats, vilket ytterligare kommer att berika området och skapa en attraktiv miljö för både boende och besökare.

Besök den nya hemsidan för mer information om BRF Ekekullen.

Share:

More Posts

Tidningsartikel om Byggstart För Brf Lillhagsparken I Göteborg!

Byggstart för Brf Lillhagsparken i Göteborg!

 Vi är en av fem fastighetsutvecklare i Göteborg som blivit utvalda för ”Exploatörsmedverkan i detaljplaner” Samt länk till artikeln på: https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/kommunens-experiment-l%C3%A5ta-byggbolagen-planera-sina-egna-projekt-1.15359881

Lägenheter skapade av Wood & Hill.

Wood & Hill Summit – 3 AB

Angående skriftligt förfarande för obligationslån Wood & Hill Summit-3 AB med ISIN SE0014583514. Den 16 oktober 2020 initierade Intertrust (Sweden) AB på uppdrag av Emittenten

Kontakta oss!