Wood & Hill Summit – 3 AB

Lägenheter skapade av Wood & Hill.

Angående skriftligt förfarande för obligationslån Wood & Hill Summit-3 AB med ISIN SE0014583514. Den 16 oktober 2020 initierade Intertrust (Sweden) AB på uppdrag av Emittenten ett skriftligt röstningsförfarande avseende ändring av villkoren för obligationerna. Röstningsförfarandet avslutades den 4 november 2020 klockan 12.00. Förslaget accepterades av en majoritet uppgående till mer än två tredjedelar (2/3) av det Justerade Nominella Beloppet under Obligationslånet. Röstningsförfarandet behandlade justeringar i obligationsvillkoren, åsyftande bland annat att förtydliga pantsättningen för att ge möjlighet att uppta byggkreditiv via nordisk affärsbank.

För mer information, kontakta Björn Johansson (+46 31 68 63 31) på Strukturinvest.

Share:

More Posts

Tidningsartikel om Byggstart För Brf Lillhagsparken I Göteborg!

Byggstart för Brf Lillhagsparken i Göteborg!

 Vi är en av fem fastighetsutvecklare i Göteborg som blivit utvalda för ”Exploatörsmedverkan i detaljplaner” Samt länk till artikeln på: https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/kommunens-experiment-l%C3%A5ta-byggbolagen-planera-sina-egna-projekt-1.15359881

En naturskön exteriörbild som visar Stadsgården omgiven av frodig grönska. Skapat av Wood & Hill, smälter bostadsområdet harmoniskt in i den omgivande naturen.

Byggstart för Halmstads nya stadsdel

Nu byggstartar vi vårt gemensamma projekt i Halmstad med AF Gruppen Sverige som byggs av AF Bygg Göteborg AB. Centralt i Halmstad nära skolor. Fantastiskt fina bostadsrätter.

Kontakta oss!