Stamsjön

Stamsjön Lerum

Projektfakta

Partner: Bergman & Höök

Typ: Äganderätter

Antal: Totalt 244 bostäder

Bostadsstorlekar:: 69-131

Kommande
Ett Mångfacetterat Bostadsparadis Växer Fram i Lerum

Vid Stamsjön i Lerum pågår ett expansivt byggprojekt som innefattar en blandning av bostadstyper för att möta olika behov och preferenser. Totalt planeras 28 fristående villor, var och en om cirka 125 kvadratmeter, vilket erbjuder rymligt boende för de som föredrar ett eget hus.

För de som söker efter lägenhetsboende inkluderar projektet fem flerbostadshus med totalt 40 bostäder. Dessutom tillkommer en unik bostadsform – fyrbohus – där varje hus erbjuder 8 bostäder på 69/85 kvadratmeter.

Parhus utgör en stor del av detta projekt med 34 parhus som ger 68 bostäder, och ytterligare 38 parhus som totalt ger 76 bostäder. Dessa parhus varierar i storlek, med vissa som suterränghus på 120 kvadratmeter och andra på 131 kvadratmeter, med två bostäder per hus.

Slutligen kompletteras området med 8 radhuslängor, som tillsammans ger 32 bostäder. Dessa radhus är designade som suterränghus på 131 kvadratmeter och erbjuder fyra bostäder per länga.

Detta projekt vid Stamsjön är en del av Lerums växande bostadsutveckling, där en variation av boendealternativ skapas för att möta en bred publik.