Villa Säfvehöjd

Villa Sävsjö Lerum

Projektfakta

Typ: Bostadsrätter

Antal: 40 st lägenheter

Bostadsstorlekar:: 7 hus med total area på 3490 kvm.

Kommande
Modern Elegans Inspirerad av Villa Säfvehöjd

“Ett av våra senare byggprojekt är en hyllning till det majestätiska Villa Säfvehöjd, en struktur som står som primadonna i områdets utveckling. I varje aspekt av designen ser vi en respektfull nick till villans ursprungliga elegans. Från form och kulör till proportioner, har varje element i våra nya byggnader dragits från Villa Säfvehöjds ikoniska arkitektur.

De nya huskropparnas storlek är noggrant avvägd för att spegla villans dignitet utan att överträffa den. Takets utformning är en modern tolkning av villans traditionella stil, medan färgpaletten för fasadputsen harmonierar subtilt med villans egen. Mörka detaljer bryter av och tillför djup, vilket skapar en visuell koppling till Villa Säfvehöjds tidlösa karaktär.

Vidare är vår omsorg om parkmiljön inte bara en hyllning till villans omgivning, utan även ett sätt att bevara och berika det gröna arvet i området. Genom denna känsliga och noggrant genomtänkta design, strävar vi efter att skapa en levande, andas miljö som förhöjer både det nya och det gamla, och förenar dem i en harmonisk helhet.”